Topdrukte

Vechtdal Wandelen-Beleven

Hoe het begon…

Topdrukte is een jong bedrijf. Vanaf april 2020 timmeren we aan de weg. Maar dat wil niet zeggen dat we onervaren zijn. Juist niet, Topdrukte is gestart vanuit 2 bestaande promotionele bedrijven die al tientallen jaren bestaan. De doorgewinterde mensen die daar werken, zetten zich nu dagelijks ook volledig in voor de productie van het mooie aanbod van Topdrukte. Met Topdrukte kunnen we jou namelijk persoonlijk van unieke producten voorzien. Dat is wat we willen doen bij Topdrukte: betrokken zijn bij de klant. Daar doen we ons uiterste best voor! Elke dag weer!

Vaklui met een passie

Bij Topdrukte werken mensen met gevoel voor mooie dingen. Als team hebben we jarenlange ervaring op het gebied van kunststof bewerken en grafische technieken. Wij houden van ons vak en van de producten die we kunnen maken. Met een flinke dosis creativiteit en technische kennis maken we dagelijks mooie persoonlijke fotoproducten. En natuurlijk blijft het niet bij het bestaande aanbod. Want we houden van uitdagingen, waarbij we de volle mogelijkheden van ons machinepark benutten.

Productiemogelijkheden Topdrukte  Productiemogelijkheden Topdrukte

Uitgebreide productiemogelijkheden

Topdrukte is gevestigd in Hardenberg. Vlakbij de Duitse grens staan 2 grote productiehallen met een uitgebreid machinepark. We beschikken over printers die bedrukken met kleurechte professionele UV gedroogde inkten. Deze inkten kunnen tegen een stootje en verkleuren bovendien niet snel door het zonlicht. Dat houdt in dat je jarenlang kunt genieten van je fotoproduct.
Om je product uit te ‘snijden’ maken we gebruik van volautomatische frees/polijstmachines of van een van de laser/grafeermachines.
We kunnen materialen buigen op de buigbank, verlijmen of voorzien van een speciale kunsthars voor een special glanseffect.
Je leest wel, we zijn van vele markten thuis en daarom ontzettend flexibel. Wij kunnen daarom diensten aanbieden, die andere bedrijven uitbesteden.
Omdat we alles zelf maken, kunnen we eerlijke prijzen hanteren en snel leveren.

Wij staan klaar voor je.
Neem gerust contact met ons op!

085 – 077 00 20 of info@topdrukte.nl.