Topdrukte

Verdien met Topdrukte

Exposeer je werk

Topdrukte heeft maar 1 doel: kwaliteit leveren op originele decoratieve producten, gemaakt van kunststof, aluminium of dibond. Wij bieden kwaliteit op het gebied van service en productie, maar gaan ook verder waar een ander stopt. Door ons specialisme en onze vakkennis kunnen we mooi werk maken.

Topdrukte vergaart en exposeert bijzonder beeldmateriaal. Rechtenvrij. Dus ook jij kunt je unieke fotomateriaal of tekeningen bij ons uitstallen. En dat belonen we!

Wij willen graag mensen verrassen met creatieve en uitzonderlijke uitingen. En daar kun jij bij helpen!

Hoe werkt het?

Van iedere decoratie die we verkopen, ontvang je als artiest 7% van de netto verkoopprijs. Dat is niet alleen leuk voor je portemonnee, maar met Topdrukte heb je ook gelijk een fantastisch platform om je werk te etaleren. Wij timmeren hard aan de weg, dus je aanwezigheid zal niet onopgemerkt blijven!
Iedere artiest heeft bovendien de mogelijkheid kort iets over zichzelf en zijn passie te vertellen op de persoonlijke categoriepagina. Op deze manier kan de klant haar favoriete kunstenaar ontdekken.

Na de eerste kennismaking met ons, zullen we je vragen om (een deel) van je werk te laten beoordelen. Voor de plaatsing hanteren we een aantal richtlijnen, waarvan de belangrijkste creativiteit is! Hieronder vertellen we daar meer over.
De hoge resolutie beelden bewaren wij op onze servers, zodat we Top-kwaliteit kunnen leveren.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op!
085 – 077 00 20 of info@topdrukte.nl

Voor wie is het?

In principe willen we iedere creatieveling een voetstuk bieden. Voorwaarde is wel dat je werk origineel is en van voldoende kwaliteit. Dat klinkt natuurlijk heel erg ‘breed’ en dat mag het ook zijn. Van gerenommeerd kunstenaar of fotograaf tot aan beginnende ‘krabbelaar’: Topdrukte-producten zijn uniek en mogen gezien worden!

Vanzelfsprekend moet er wel ‘markt’ zijn voor je werk. Maak je producties die niemand aanspreekt, dan heeft publicatie ook geen zin.
Om de kwaliteit te kunnen bieden waar Topdrukte voor staat, moet je werk ook voldoende beeldpixels bevatten.
De leidraad daarvoor is minimaal ons grootste beeldformaat, 120 x 80 cm bij een beeldresolutie van 300 dpi.

Heb je vragen of opmerkingen? Bel of mail ons gerust!
085 – 077 00 20 of info@topdrukte.nl