Topdrukte

Algemene voorwaarden

Leveringstermijn
Standaardlevering vindt plaats binnen 10 werkdagen. In de genoemde leveringstermijn van 10 dagen wordt de dag van bestelling niet meegenomen en is de aflevering afhankelijk van de gekozen spoedverzendingsoptie.
Uiteraard is in goed overleg een afwijkende leveringstermijn mogelijk.

Overmacht bij levering
Voor de verzending maken we standaard gebruik van de diensten van DPD. Normaal gesproken kunnen zij ons de levering binnen gestelde termijn garanderen. Deze garantie vervalt echter bij gevallen van overmacht, zoals ongelukken, extreme weersomstandigheden, natuurrampen of een epidemie.

Prijsbepaling bezorgen particulieren
Levering voor 12.00 uur, binnen 2 werkdagen: meerprijs 30,00 Euro.
Meerprijs voor eventuele koeriersdiensten worden in overleg vastgesteld.

Uitzonderlijk aanbod
Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur, speciale prijs- of leveringsafspraken heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld dat u dan per e-mail ontvangt.

Overeenkomst
De overeenkomst tot productie en levering komt tot stand door het plaatsen van de bestelling en/of het aanleveren van het materiaal middels de ontwerpmodule, of het per e-mail opdracht geven tot een ontwerpopdracht aan onze studio en tevens een door ons ontvangen betalingsbevestiging.

Ontbinding van de overeenkomst
Vanwege de persoonlijke voorkeur van de afmetingen en de gekozen afbeelding, is retourneren van de beeldplaat niet mogelijk.

Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument
Vanwege de aard van bewerking van de producten en onherroepelijke vermenging met andere producten is het herroepingsrecht niet op de producten van Topdrukte van toepassing.

Verwachtingspatroon consument beeldkwaliteit
De voorvertoning in het productscherm geeft je een goede indruk van het uiteindelijke resultaat.
Desondanks kan het voorkomen dat het geproduceerde beeld, kleurweergave en resolutie niet overeenkomen met je verwachtingen (bij het zelf aanleveren van beeldmateriaal). Dit kan voorkomen bij het gebruik van zeer kleine foto’s, die sterk worden vergroot of bij onscherp ingescand of aangeleverd beeldmateriaal. Uitgangspositie scherp beeldmateriaal is de werkelijke gewenste afmeting met 300 dpi, RGB of CMYK.

Gebruik materialen
Topdrukte gebruikt alleen de beste materialen en producten. Wit Dibond heeft een dikte van 3 mm en is afgewerkt met een witte toplaag, geborsteld Aluminium Dibond is eveneens 3 mm dik en heeft een toplaag van geborsteld aluminium, waarbij wij standaard de borstelstrepen zoveel mogelijk horizontaal toepassen. Plexiglas is standaard 8 mm dik en glashelder.

Betaling
Reguliere opdrachten via het online ontwerp- en bestelsysteem worden pas in gang gezet na ontvangstbevestiging van betaling.
Bij speciaal overeengekomen ontwerpopdrachten voor productie, wordt allereerst schriftelijk de prijs overgekomen en wordt na betalingsbevestiging, van deze overeengekomen prijs, de opdracht gestart.